Categories

Finnair Plus Events

Upplevelser för Finnair Plus -medlemmar

Finnair-Helsinki0586-final_20

Teater, stand-up, konserter, idrottsevenemang – Finnair Plus Events erbjuder alla Finnair Plus-medlemmar många möjligheter att bryta sig loss från vardagen.

Det växlande innehållet erbjuder fantastiska händelser från hela Finland, för alla smaker. Fånga möjligheten och njut av upplevelsen!

Observera att du kan betala i Lippupiste webshop på www.lippu.fi dit köp med Finnair Plus-poäng. Du kan betala med en kombination av poäng och kontanter eller bara med poäng.

PRESENTKORT

LIPPU.FI-LAHJAKORTTI

Lippu.fi-lahjakortti käy maksuvälineenä Lippu.fin verkkokaupassa www.lippu.fi. Finnair Plus –jäsenenä sinun on mahdollista maksaa Lippu.fi-lahjakortti joko osittain tai kokonaan käyttämällä Finnair Plus –pisteitä.

Lippu.fi gift voucher can be redeemed at Lippu.fi webshop www.lippu.fi. As a Finnair Plus- member you can pay Lippu.fi gift voucher either by using points and money combination or just by points.

BILJETTER

LIPUT KONSERTTEIHIN, TEATTERIIN, URHEILUUN YM. TAPAHTUMIIN!

Voit maksaa ostoksesi Finnair Plus -palkintopisteillä lippu.fi-verkkokaupassa.

Voit käyttää maksuvälineenä joko piste-rahayhdistelmää tai maksaa ostoksesi kokonaan pisteillä. Käytetty pistemäärä vähennetään automaattisesti Finnair Plus -jäsentililtäsi. Mahdollisen rahaosuuden maksamiseksi tarjolla ovat yleisimmät verkkopankki- ja luottokorttimaksutavat: Huomaa, että pisteiden käytön yhteydessä voit maksaa ostoksesi myös esim. Finnair Plus Diners Club tai Finnair Plus Mastercard -luottokortilla.

TEATER

KAASKERIN LUNDSTRÖM 18.9.-31.10.2018, Helsinki

Finnair Plus -etu: Liput 22,50 € (norm. 32,50 €). Etulippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Volter Kilven novelliin perustuva, Juha Hurmeen dramatisoima ja ohjaama esitys Kaaskerin Lundström kertoo umpihumalassa aluksensa ja sitä myötä miehistönsä upottaneesta kapteeni Lundströmistä. Hän potee yhä syyllisyyttä yli 30 vuoden takaisista tapahtumista, saarnaten juovuspäissään pitäjän pojille sekavia luentoja aritmetiikasta, navigoinnista ja elämisen taidosta.

TEATER

IDIOOTTI 25.9.-14.11.2018, Helsinki

Finnair Plus -etu: Liput 22,50 € (norm. 32,50 €). Etulippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Dostojevskin Idiootti kuuluu romaanina keskeisiin venäläisiin klassikoihin, ja näytelmänä sitä on esitetty Suomessakin monin versioin.

TEATER

ESITYSTALOUS 3 - RADIO 18.9.2018, Espoo

Finnair Plus -etu: Liput ennakkonäytökseen 26 € (norm. 35 €). Etu voimassa 1.9. asti.

Huippusuositun Esitystalous-trilogian päättävä Esitystalous 3 – RADIO saa ensi-iltansa Espoon Kaupunginteatterin Revontulihallissa 19. syyskuuta 2018. Ja soundaa paremmalta kuin koskaan.

KONSERT

IL DIVO - TIMELESS GREATEST HITS 30.10.2018, Helsinki

Finnair Plus -etu: Liput 57 / 49 € (norm. 79 / 69 €). Etu voimassa 25.9. asti.

Il Divo esittää Helsingin Jäähallin konsertissa uraltaan kaikkia soitetuimpia kappaleita 25-henkisen sinfoniaorkesterin säestämänä. Orkesterina toimii Vantaan Viihdeorkesteri Ensemble.

TEATER

VIULUNSOITTAJA KATOLLA 10.10.-5.12.2018, Salo

Finnair Plus -etu: Liput 31,50 € (norm. 42,50 €).

Viulunsoittaja katolla (engl. Fiddler on the Roof) on perhetarina Ukrainan juutalaisten keskuudesta; maitomies Tevjellä ja hänen vaimollaan on viisi kaunista tytärtä, mutta näiden lemmenaskeleet eivät mene ollenkaan vanhempien toiveiden mukaan.

TEATER

EHKÄ KAIKKI MENEE HYVIN 16.9.-5.10.2018, Lahti

Finnair Plus -etu: Liput 20 € (norm. 25 €). Etulippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Väkivalta on ihan okei, jos on hyvien puolella.  Ehkä kaikki menee hyvin sukeltaa taiteen ja viihteen klassikoihin, historian ja nykyhetken väkivaltaisiin teksteihin, lauluihin,kohtauksiin ja sankarimyytteihin, ja kysyy: voisiko tämä päättyä toisin? Osaammeko kuvitella väkivallattoman maailman?

TEATER

RED NOSE COMPANY: BABYLON 20.9. JA 9.10.2018, Helsinki

Finnair Plus -etu: Liput 7,50 € (norm. 15€). Etulippuja myynnissä rajoitettu määrä.

Mitä on valta? Ja miten se ilmenee kehollisesti? Näyttelijä Minna Puolanto päästää oman klovnihahmonsa Babylonin näiden kysymysten äärelle.